Werken en hinder

Lier

Dinsdag 6 t/m vrijdag 9 april: nutswerken Leopoldplein

Voor nutswerken in opdracht van Fluvius wordt het Leopoldplein naast de tunnel richting station afgesloten van dinsdag 6 april (9 uur) t/m vrijdag 9 april. Voetgangers en fietsers kunnen door. Gemotoriseerd verkeer dient om te rijden via Baron Opsomerlaan, Boomlaarstraat en Vredelaan.

Berlaar

2021: Heraanleg Pastorijstraat

De Pastorijstraat, tussen kerkomgeving en sporthal ‘t Stapveld, is afgesloten. Een omleiding is voorzien. Ook voetgangers en fietsers mogen in deze fase niet in de werfzone komen. Zij worden omgeleid via de trage weg tussen de sporthal en de Constant Verhulststraat.

Nijlen 

maart 2021 – april 2022: Broechemsesteenweg

Tot 31/05/2021 is er een mobiele werf met lichten. Er is beurtelingsverkeer in beide richtingen.

6 tot 16 april: Werken Kessel centrum

Van 6 tot 16 april is het centrum van Kessel afgesloten voor alle verkeer van aan de Berlaarsesteenweg (je kan hier nog in- en uitrijden) tot aan de Radiostraat. Fietsers en voetgangers kunnen wel door.

  • In de richting van Lier moet je omrijden via Grote Puttingbaan (die enkelrichting zal zijn), Landstraat en Salvatorbaan.
  • In de andere rijrichting neem je Radiostraat, Nieuwstraat en Smoutmolendreef. Die straten zijn dan allemaal enkelrichting en er geldt een maximumsnelheid van 30 km/uur.

6 tot 12 april Vervangen putdeksels Bouwelsesteenweg

Ter hoogte van de Paterstraat moeten twee putdeksels midden in de rijbaan vervangen worden. Hiervoor is het nodig de Bouwelsesteenweg van 6 april tot 9 april volledig af te sluiten voor doorgaand verkeer.

Hier zal net als in Kessel een omleiding zijn, maar doorgaand verkeer vermijdt best de N13. Verkeer vanaf de E313 rijdt niet via de afrit in Grobbendonk richting Nijlen, Kessel en Lier.

Voetgangers en fietsers kunnen gewoon passeren via de Bouwelsesteenweg.