vanuit Nijlen

Met de fiets

Kan je met de fiets komen? Dat moedigen we graag aan, want bewegen is gezond! Je kan je fiets stallen in de fietsenstalling voor de ingang van het vaccinatiecentrum.

Vanuit Nijlen en Kessel kan je via de dijk van de Kleine Nete en dan verder via de dijk van het Netekanaal veilig tot aan de spoorwegbrug (‘ijzerenbrug’)  in Lier rijden. Rij de spoorwegbrug over, dan naar links onder de brug en onmiddellijk rechts. Volg de dijk naast de Nete tot aan de gele brug . Rij de brug over en sla links af. Volg de dijk verder tot aan de Molbrug . Van daaruit leiden pijlen je verder tot aan het vaccinatiecentrum. 

Ter hoogte van de atletiekpiste is er een nieuw pad aangelegd. Het leidt rechtstreeks naar de ingang van het vaccinatiecentrum.

Met de auto

Er is een ruime parking naast het vaccinatiecentrum. Vanop de Ring (R16) rond Lier wijzen wegwijzers je de weg naar het vaccinatiecentrum en naar de parking.

Let wel, de parking is ingericht als Blauwe Zone en dit van maandag tot en met zondag, van 8 tot 20 uur. Je mag er maximum 1 uur parkeren. Dat is ruim genoeg om je vaccin te halen in het vaccinatiecentrum. Vergeet je parkeerschijf dus niet te leggen.  

Vanop de parking volg je de aangegeven route naar de ingang van het vaccinatiecentrum. 

Met de auto – parkeerkaart gehandicapten

Heb je een parkeerkaart voor gehandicapten? Dan kan je parkeren op de parking net voor de ingang van het vaccinatiecentrum. 

Met het openbaar vervoer

In de buurt van het vaccinatiecentrum stoppen verschillende buslijnen van De Lijn. Bussen die je vanuit Nijlen en Kessel kan nemen:

Lijn 150
Herentals – Nijlen – Kessel – Lier met halte aan het vaccinatiecentrum (vanaf april) ) en Veemarkt in Lier
Rijdt van maandag tot zondag elk uur (maandag tot zaterdag vanaf 7.25 uur en zondag vanaf 8.56 uur)

Lijn 152
Vorselaar – Nijlen – Lier 
met halte aan het vaccinatiecentrum (vanaf april) en Veemarkt in Lier 
Rijdt van maandag tot zaterdag elk uur (maandag tot vrijdag vanaf 6.53 uur en zaterdag vanaf 10.01 uur)

Lijn 153
Nijlen St Paulus – Lier
met halte aan Veemarkt in Lier
Rijdt 1 keer per dag, van maandag tot vrijdag (vertrek Nijlen station 7.51 uur) 

Je kan je route makkelijk plannen via de routeplanner op www.delijn.be of in de app van De Lijn. Of je kan terecht bij De Lijninfo op tel. 070 220 200.