vanuit Lier

Te voet
Kom je te voet? Volg dan de signalisatie naar de ingang van het vaccinatiecentrum.

Wie vanuit de binnenstad komt, volgt aan de Molbrug best het jaagpad (de dijk langs de Nete). Ook als je vanuit de richting Veemarkt komt, volg je het jaagpad. Ter hoogte van de atletiekpiste kan je een nieuw aangelegd pad volgen richting het vaccinatiecentrum.

Met de fiets
Kan je met de fiets komen? Dat moedigen we graag aan, want bewegen is gezond! Je kan je fiets stallen in de fietsenstalling voor de ingang van het vaccinatiecentrum.

Je neemt best het jaagpad naast de Nete. Ter hoogte van de atletiekpiste is er een nieuw pad aangelegd. Het leidt rechtstreeks naar de ingang van het vaccinatiecentrum.

Met de auto
Er is een ruime parking naast het vaccinatiecentrum. Vanop de Ring (R16) rond Lier wijzen wegwijzers je de weg naar het vaccinatiecentrum en naar de parking.

Let wel, de parking is ingericht als Blauwe Zone en dit van maandag tot en met zondag, van 8 tot 20 uur. Je mag er maximum 1 uur parkeren. Dat is ruim genoeg om je vaccin te halen in het vaccinatiecentrum. Vergeet je parkeerschijf dus niet te leggen.

Vanop de parking volg je de aangegeven route naar de ingang van het vaccinatiecentrum.

Met de auto – parkeerkaart gehandicapten
Heb je een parkeerkaart voor gehandicapten? Dan kan je parkeren op de parking net voor de ingang van het vaccinatiecentrum.

Met het openbaar vervoer
In de buurt van het vaccinatiecentrum stoppen verschillende buslijnen van De Lijn.

Je kan je route makkelijk plannen via de routeplanner op www.delijn.be of in de app van De Lijn. Of je kan terecht bij De Lijninfo op tel. 070 220 200.