vanuit Duffel

Met de fiets

Kan je met de fiets komen? Dat moedigen we graag aan, want bewegen is gezond! Je kan je fiets stallen in de fietsenstalling voor de ingang van het vaccinatiecentrum.

Je neemt best het jaagpad langs de Nete. Vanuit Duffel-Oost verlaat je het jaagpad ter hoogte van de brug over de Waversesteenweg (N108). Van daaruit fiets je verder richting Aarschotsesteenweg.

Neem je de fiets vanuit Duffel-West dan fiets je tot aan de Molbrug in Lier en volg je verder de wegwijzers.

Ter hoogte van de atletiekpiste is er een nieuw pad aangelegd. Het leidt rechtstreeks naar de ingang van het vaccinatiecentrum.

Met de auto

Er is een ruime parking naast het vaccinatiecentrum. Vanop de Ring (R16) rond Lier wijzen wegwijzers je de weg naar het vaccinatiecentrum en naar de parking.

Let wel, de parking is ingericht als Blauwe Zone en dit van maandag tot en met zondag, van 8 tot 20 uur. Je mag er maximum 1 uur parkeren. Dat is ruim genoeg om je vaccin te halen in het vaccinatiecentrum. Vergeet je parkeerschijf dus niet te leggen.  

Vanop de parking volg je de aangegeven route naar de ingang van het vaccinatiecentrum. 

Met de auto – parkeerkaart gehandicapten

Heb je een parkeerkaart voor gehandicapten? Dan kan je parkeren op de parking net voor de ingang van het vaccinatiecentrum. 

Met het openbaar vervoer

In de buurt van het vaccinatiecentrum stoppen verschillende buslijnen van De Lijn. Bussen die je vanuit Duffel kan nemen:

Lijn 2  
Duffel Station – Herderin – Lier Station met halte aan het vaccinatiecentrum
Rijdt van maandag tot zaterdag om de twee uur (maandag tot vrijdag vanaf 7.34 uur en zaterdag vanaf 9.34 uur)

Lijn 550
Mechelen Gandhi – Duffel – Lier 
met halte aan het station van Lier. Van het station van Lier kan je een andere bus nemen richting vaccinatiecentrum (bijvoorbeeld Lijn 1 en 2).
Rijdt van maandag tot zondag om het uur (maandag tot vrijdag vanaf 6.31 uur, zaterdag vanaf 8.32 uur en zondag vanaf 8.26 uur)

Lijn 555
Rumst – Duffel – Lier 
met halte aan het station van Lier. Van het station van Lier kan je een andere bus nemen richting vaccinatiecentrum (bijvoorbeeld Lijn 1 en 2).
Rijdt van maandag tot zaterdag om het uur (maandag tot vrijdag vanaf 7.09 uur en zaterdag vanaf 8.04 uur)

Je kan je route makkelijk plannen via de routeplanner op www.delijn.be of in de app van De Lijn. Of je kan terecht bij De Lijninfo op tel. 070 220 200.