vanuit Berlaar

Met de fiets

Kan je met de fiets komen? Dat moedigen we graag aan, want bewegen is gezond! Je kan je fiets stallen in de fietsenstalling voor de ingang van het vaccinatiecentrum.

Vanuit Berlaar kan je via de Netedijk op een aangename manier naar Lier fietsen. In Lier sla je op de N13/Kesselsesteenweg linksaf en steek je de brug over. Achter de brug ga je rechts de Maasfortbaan in. Op het kruispunt met de Veemarkt steek je over en kies je na 200 meter voor het jaagpad naast het water richting de Molbrug en de Aarschotsesteenweg.

Vanuit Berlaar-Heikant is de snelste weg die langs de N10. Aan het kruispunt met de ring in Lier steek je de baan over en blijf je de weg volgen tot je aan de rechterkant het vaccinatiecentrum ziet.

Ter hoogte van de atletiekpiste is er een nieuw pad aangelegd. Het leidt rechtstreeks naar de ingang van het vaccinatiecentrum.

Met de auto

Er is een ruime parking naast het vaccinatiecentrum. Vanop de Ring (R16) rond Lier wijzen wegwijzers je de weg naar het vaccinatiecentrum en naar de parking.

Let wel, de parking is ingericht als Blauwe Zone en dit van maandag tot en met zondag, van 8 tot 20 uur. Je mag er maximum 1 uur parkeren. Dat is ruim genoeg om je vaccin te halen in het vaccinatiecentrum. Vergeet je parkeerschijf dus niet te leggen.

Vanop de parking volg je de aangegeven route naar de ingang van het vaccinatiecentrum.

Met de auto – parkeerkaart gehandicapten

Heb je een parkeerkaart voor gehandicapten? Dan kan je parkeren op de parking net voor de ingang van het vaccinatiecentrum.

Met het openbaar vervoer

In de buurt van het vaccinatiecentrum stoppen verschillende buslijnen van De Lijn. Bussen die je vanuit Berlaar kan nemen:

Lijn 297
Heist-op-den-Berg – Lier met halte aan het vaccinatiecentrum (vanaf april) en Veemarkt
Rijdt van maandag tot zaterdag elk uur (en tijdens de spitsuren elk halfuur).
Halte Veemarkt bevindt zich op 900 meter van het vaccinatiecentrum

Lijnen 570 en 571
Berlaar-Heikant – Lier met halte aan het vaccinatiecentrum
Rijdt elke werkdag enkele keren
(Halte Berlaar-Heikant: om 7.35 uur, 12.46 uur, 16.17 uur, 17.17 uur, 18.16 uur & 19.16 uur)

Je kan je route makkelijk plannen via de routeplanner op www.delijn.be of in de app van De Lijn. Of je kan terecht bij De Lijninfo op tel. 070 220 200.