bereikbaarheid

Vaccinatiecentrum Pallieterland vind je sinds 20 oktober 2021 in het voetbalstadion van Lierse (Lispersteenweg 237, 2500 Lier).

Het centrum is vlot bereikbaar per fiets, met het openbaar vervoer en met de wagen. Er is een fietsenstalling en een parking beschikbaar. De inrit van de parking bereik je langs de Voetbalstraat.

Het centrum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Geraak je moeilijk op eigen kracht aan het vaccinatiecentrum? Vraag aan familie of vrienden of ze je kunnen brengen. Maak je gebruik van diensten voor thuiszorg of aanvullende gezinszorg? Dan kan je hen contacteren om te vragen of zij je kunnen vervoeren. Als ook dat niet mogelijk is, kan je naar het vaccinatiecentrum bellen op tel. 03 8000 410. De medewerkers bekijken samen met jou de mogelijkheden. Ze kunnen je eventueel doorverwijzen naar de Minder Mobielen Centrale van je gemeente of naar de Rolkar. De Minder Mobiele Centrale of de Rolkar kunnen je ook de kostprijs meedelen.

TIP: de NMBS biedt sinds zondag 21 maart 2021 een gratis treinticket aan voor wie zich van en naar een vaccinatiecentrum moet verplaatsen. Meer info