Sluiting Vaccinatiecentrum Pallieterland

Vaccinatiecentrum Pallieterland is gesloten sinds 17 december 2022.

Wend je vanaf heden tot je apotheker of huisarts voor je basisvaccinatie (1e en/of 2e dosis), herfstprik, booster (12-17jr) of pediatrische prik (5-11jr). Op apotheek.be vind je bij welke apotheek in je buurt je terecht kan. Je moet hiervoor steeds een afspraak maken.

Je huisarts of apotheker heeft toegang tot vaccinnet en kan zien welke vaccins je reeds kreeg toegediend en wanneer.

Let op: niet elke apotheker is gekwalificeerd om COVID-19-vaccins toe te dienen. Dit kan je nakijken op Apotheek.be. Onder ‘vind een apotheek’ zoek je op basis van je adres, postcode of woonplaats welke apotheken in de buurt COVID-19-vaccins kunnen en mogen toedienen. Zorg ervoor dat je de optie ‘Covid-vaccinatie’ aanvinkt alvorens je zoekopdracht uit te voeren.