Vaccinatiecentrum Pallieterland gaat verder met boosterprikken en vaccinaties voor kinderen (5-11 jaar)

In de loop van mei en de volgende maanden gaat het Vaccinatiecentrum Pallieterland door met vaccinaties. Het betreft kinderen die onlangs 5 jaar zijn geworden, mensen die een tweede kans geboden wordt om hun initiële prik te komen halen, onder wie ook Oekraïense vluchtelingen, of mensen die hun boosterprik nog niet kwamen halen. Ook personen die een extra dosis wensen zoals bijvoorbeeld immuun gecompromitteerden en 80+ers ontvangen hun uitnodiging in de loop van de komende weken of maanden.

De uitnodiging wordt zoals altijd via e-mail, sms en/of brief verstuurd.

Jongeren -18j en inwoners die een Johnson&Johnson-vaccin kregen, en die een booster wensen, krijgen geen uitnodiging maar kunnen wel contact nemen met het callcenter voor een afspraak.

Wie een uitnodiging ontvangt, kan zelf online een afspraak maken via https://www.vaccinatiecentrumpallieterland.be/je-afspraak/ . Je kan altijd telefonisch een afspraak boeken via het callcenter op het nummer 03 8000 410 op maandag en woensdag van 9 tot 16 uur en op alle momenten dat er geprikt wordt in het vaccinatiecentrum. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is geen permanentie voorzien. Je kan dan wel een mail sturen naar vaccinatiecentrum@lier.be . Je krijgt antwoord binnen de 3 werkdagen.

De volgende prikmomenten zijn reeds gekend in de agenda:

  • Dinsdag 24/5
    • Woensdag 22/6
    • Dinsdag 26/7
    • Donderdag 18/8,

telkens van 16 tot 18 uur.

Vanaf 30 mei zullen er nog prikmomenten bijkomen, dus kijk regelmatig op https://www.vaccinatiecentrumpallieterland.be/je-afspraak/, neem contact op met het callcenter of stuur een e-mail.

Locatie : Vaccinatiecentrum Pallieterland – Voetbalstadion Lierse, Lispersteenweg 237, Lier (inrit parking via Voetbalstraat)

Voor de vaccinatie van je kind tot 15 jaar mag er op de dag zelf maximum 1 begeleider per kind bij zijn. Je dient volgende documenten mee te hebben: e-ticket, Kids-ID of ISI+-kaart van je kind en de ingevulde toestemmingsbrief van de ouders.

Meer info en de toestemmingsbrief vind je hier.