Vacature administratief medewerker HR

Hou je van cijfers en ben jij een administratief talent? Kan je vlot overweg met Excel? Ben je bovendien geboeid door HR? Dan zoeken we jou!

Als halftijds administratief medewerker zorg je mee voor alle administratie omtrent tewerkstelling in het vaccinatiecentrum. Je bent verantwoordelijk voor de input voor de maandelijkse betalingen van in totaal 1.700 medewerkers (vrijwilligers). Je plaatst ook regelmatig bestellingen van medisch en niet-medisch materiaal op aangeven van de centrumverantwoordelijken.

We zoeken iemand die reeds bedreven is in administratie. Het correct en tijdig volbrengen van een groot aantal administratieve (routine)taken ligt volledig in jouw interesseveld. Je bent flexibel ingesteld en werkt waar nodig taakoverschrijdend om collega’s op drukke momenten te helpen.

Bij voorkeur werk je van dinsdag tot vrijdag, telkens ongeveer 4u45min per dag. Op het piekmoment van de maandelijkse betalingen ben je bereid meer uren te presteren, die je op een ander moment kan recupereren.

Wil jij er mee voor zorgen dat het vaccinatiecentrum goed draait? Solliciteer dan meteen! Je contract start zo snel mogelijk en loopt t.e.m. 30 april 2022.