Vacature: centrumverantwoordelijke

  • Onmiddellijke aanwerving van een centrumverantwoordelijke (duobaan)
  • Voltijdse, tijdelijke functie t.e.m. 31 maart 2022
  • Voorwaarde: bachelor- of masterdiploma
  • Solliciteer zo snel mogelijk via hr.vaccinatiecentrum@lier.be

Samen met de reeds aanwezige centrumverantwoordelijke zorg je voor de organisatie van de werking van het vaccinatiecentrum met oog voor het facilitymanagement (inclusief personeelsmanagement voor de niet-medische profielen en beschikbaarheid materialen en producten) en het beheer van de bestelling en aanvoer van de vaccins.

Je werkt hiervoor nauw samen met de andere verantwoordelijken die betrokken zijn bij de organisatie van het vaccinatieproces: de HR-manager, het medisch en farmaceutisch aanspreekpunt, de vaccinatiecoördinator. Zeker voor wat betreft het proces m.b.t. bestelling en aanvoer van vaccins is dit overleg cruciaal.

Je bent bereid om te werken volgens een flexibel uurrooster. Vaccinatiecentrum Pallieterland kan open zijn van maandag t.e.m. zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur. De twee centrumverantwoordelijken maken onderling afspraken zodat er steeds één centrumverantwoordelijke aanwezig is.

Wil jij er mee voor zorgen dat de vaccinatiecampagne vlot verloopt? Solliciteer dan meteen! Je contract start zo snel mogelijk en loopt t.e.m. 31 maart 2022.