Vaccinatiecentrum Pallieterland sluit de deuren op 30 september

Op donderdag 30 september gaan de deuren van vaccinatiecentrum Pallieterland dicht zodat het Liers Cultuurcentrum zijn normale werking terug kan opstarten. Nog niet gevaccineerd? Maak nog snel je afspraken voor je vaccinatie!

  • Laatste kans voor je 1ste prik: woensdag 8 september
  • Laatste kans voor je 2de prik: woensdag 29 september

Maak je afspraken online (kijk op je uitnodiging hoe je dit doet) of op tel. 03 8000 410.

Momenteel worden er volop voorbereidingen getroffen om in het Heilig Hart ziekenhuis van Lier een tijdelijk vaccinatiepunt op te richten voor de maand oktober. Dit vaccinatiepunt zal beperkt zijn in capaciteit. Zeker zijn van je prik? Ga dan voor een afspraak in september, want in oktober zijn de plaatsen heel erg beperkt.

Hoe de vaccinatie na oktober zal gebeuren is momenteel nog onduidelijk. Er werden alvast verkennende gesprekken aangeknoopt met de parochies van Lier, om evt. de kerk H. Familie aan de Berlaarsesteenweg open te stellen voor vaccinaties.